AĞRI / DOĞUBAYAZIT - A Takımı-Savaş Ay Anadolu Lisesi

A Takımı-Savaş Ay Anadolu Lisesi

0(472) 312 10 06
Adres
AHMEDİHANİ MAH. DOĞAN 1364 SK. ATAKIMI SAVAŞ AY ANADOLU LISESI BLOK NO 13 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
Bilimsel teknolojik esas ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, disiplinli ve metotlu çalışan, kendisini geliştiren ve yenileyen bir yüksek öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini ön plana alarak, öğrencilerin bilgi sahibi olmalarını, beceri ve kendine güven kazanmalarını, çevresi ile dengeli iletişim kuracak davranış kazanmalarını, olaylara her cepheden tarafsız bakmalarını, günümüzün gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek bilgi ve beceri kazanmalarını, ailesi ve arkadaşları ile işbirliği yapabilme ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak.
Başarılarımız Butonunda ayrıntılı olarak verilmiştir.
Yatakhane Koğuşu :3
Öğretim Şekli :Normal öğretim
başlama:08:00 bitiş :15:30
1.Yabancı Dil: İngilizce 2.Yabancı Dil: Almanca
Servisler ile sağlanmakta ayrıca yürüme mesafesinde olduğu için yürünmektedir.
Taşımalı Eğitin Kapsamında Servis Hizmeti Sunulmaktadır
Yerleşim Yeri
Okulun bulunduğu yerleşim ilçe olup 2018 yılı itibariyle 120.320 nüfusa sahiptir. tarihi güzellik olarak İshak Paşa Sarayı bulunmaktadır.ayrıca Coğrafi güzellik olarak Ağrı Dağı, Meteor çukuru buz mağarası ve keşiş bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca Büyük düşünür Kürt Edebiyatçı Ahmedi Xani türbesi de bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şehir merkezine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır. şehir merkezine 15 dakikalık yürüme mesafesine sahip olup servisler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Yerel Yerleştirme Sonucu Öğrenci Kabul etmektedir.
Orta
%11,46
Masa Tenisi Turnuvaları, Atletizm Koşu Müsabakaları
TÜBİTAK